Kutsu kevät- ja syyskokouksiin tiistaina 3.11. klo 18-20 Myllykylän kylätalolla ja etänä

22.10.2020

Tervetuloa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Myllypuron paikallisyhdistyksen MLL Myllypuro ry:n sääntömääräisiin kevät- ja syyskokouksiin tiistaina 3.11.2020 klo 18-20. Kokous pidetään Myllykylän Kylätalossa osoitteessa Ryynimyllynkatu 1, 00920 Helsinki. Huom! Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä. Jos haluat osallistua etänä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myllypuron.yhdistys@mll.fi - lähetämme tiedot ilmoittautuneille.

Koronaepidemiasta johtuneiden kokoontumisrajoitusten vuoksi keväältä siirtynyt kevätkokous alkaa klo 18.15. Syyskokous alkaa välittömästi kevätkokouksen päätyttyä. Tilaisuudessa noudatetaan koronarajoituksia ja turvavälejä, tarjolla on käsidesiä ja suosittelemme kaikille osallistujille oman maskin käyttämistä tilaisuuden ajan. Lapset voi ottaa kokoukseen mukaan, mutta koronatilanteen takia tilan käyttö voi olla rajoitettua.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 15§:n määräämät asiat eli hyväksytään muun muassa yhdistyksen vuoden 2019 toimintakertomus ja tilinpäätös.

Syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 15§:n määräämät asiat, mikä tarkoittaa sitä, että syyskokouksessa suunnitellaan tulevaa vuotta 2021 ja valitaan yhdistyksen hallitukseen uudet jäsenet. 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kokoukseen ja tulemaan mukaan yhdistyksen toimintaan ja vaikuttamaan erityisesti lasten ja lapsiperheiden arkeen Myllypurossa. Yhdistys järjestää tapahtumia ja rakentaa yhteistyötä alueen toimijoiden ja Helsingin kaupungin kanssa erityisesti lapsi- ja perheystävällisen Myllypuron puolesta. Haluaisitko järjestää perhekirppiksen, lasten tapahtuman, vappuhulinat, joulupolun tai pyörittää perhekahvilaa kotona oleville vanhemmille ja lapsille - tule mukaan tekemään se yhteistyössä muiden alueen vanhempien kanssa! 

MLL Myllypuron hallitukseen ovat tervetulleita kaikki alueen aikuiset, jotka ovat kiinnostuneita toiminnasta. MLL Myllypuron jäsenenä saat myös valtakunnalliset MLL:n jäsenedut käyttöösi. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi mutta voit tulla mukaan vaikka vasta harjoittelisit suomea - löydämme varmasti keinot ymmärtää toisiamme. Tervetuloa, välkommen, welcome, willkommen, bienvenue, bienvenidos, tere tulemast, добро пожаловать, Soo dhawow!

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa tekemään Myllypurosta yhdessä vielä parempi paikka asua ja kasvaa!        

MLL:n Myllypuron paikallisyhdistyksen hallitus 2020
Noora, Mari-Liis, Katri, Vanessa ja Riikka