Kutsu kevätkoukseen tiistaina 4.5.2021. klo 17.30 alkaen etäkokouksena

27.4.2021

Tule mukaan MLL Myllypuron toimintaan!

Kutsu kevätkokoukseen ti 4.5. klo 17.30 alkaen etäkokouksena.

Tervetuloa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Myllypuron paikallisyhdistyksen MLL Myllypuro ry:n sääntömääräiseen kevätkokoukseen tiistaina 4.5.2021 klo 17.30. Kokoukseen voi osallistua etänä teams-sovelluksella. Jos haluat osallistua kokoukseen, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen myllypuron.yhdistys@mll.fi - lähetämme tiedot ilmoittautuneille.

Kevätkokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 15§:n määräämät asiat eli hyväksytään muun muassa yhdistyksen vuoden 2020 toimintakertomus ja tilinpäätös.

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan kokoukseen - ja mukaan yhdistyksen toimintaan ja vaikuttamaan lasten ja lapsiperheiden arkeen Myllypurossa. Yhdistys järjestää tapahtumia ja rakentaa yhteistyötä alueen toimijoiden ja Helsingin kaupungin kanssa erityisesti lapsi- ja perheystävällisen Myllypuron puolesta. Haluaisitko järjestää perhekirppiksen, lasten tapahtuman, vappuhulinat, joulupolun tai pyörittää perhekahvilaa kotona oleville vanhemmille ja lapsille -voit tulla mukaan tekemään sen yhteistyössä muiden alueen vanhempien kanssa!

MLL Myllypuron toimintaan ovat tervetulleita kaikki aikuiset, jotka ovat kiinnostuneita toiminnasta. MLL Myllypuron jäsenenä saat myös valtakunnalliset MLL:n jäsenedut käyttöösi. Yhdistyksen virallinen kieli on suomi mutta voit tulla mukaan vaikka vasta harjoittelisit suomea - löydämme varmasti keinot ymmärtää toisiamme. Tervetuloa, välkommen, welcome, willkommen, bienvenue, bienvenidos, tere tulemast, добро пожаловать, Soo dhawow!

MLL:n Myllypuron paikallisyhdistyksen hallitus 2021

Hallituksen puolesta viestin lähetti Riikka