Yhdistyksemme

MLL:n Myllypuron paikallisyhdistyksen on perustettu vuonna 1965. Yhdistyksen tavoitteena on järjestää monipuolista perheiden hyvinvointia tukevaa toimintaa Myllypuron ja lähiympäristön lapsille ja lapsiperheille. Toiminta on kaikille avointa: asuinpaikka tai jäsenyys eivät ole edellytyksiä toimintaan mukaan tulemiselle.

Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 560 henkilöä (v. 2013). Tästä joukosta murto-osa on yhdistyksen aktiivijäseniä, jotka osallistuvat hallituksen jäsenenä tai muutoin toiminnan järjestämiseen. Aktiivisen joukon uurastus mahdollistaa monet hauskat tapahtumat.

Aktiiviemme joukko muuttuu jatkuvasti, kun lapset kasvavat tai työelämän kiireet vaativat veronsa. Niinpä uusille toimijoille löytyy varmasti tekemistä.

Tule vapaaehtoiseksi!

Tule mukaan tapahtumiimme, joita järjestämme pitkin vuotta! Tarvitsemme aina uusia tekijöitä ja ideoita. Tehtäviä on monenlaisia ja oma mielenkiintosi mukainen pesti löytyy varmasti.

Vapaaehtoisuus on parhaimmillaan antoisaa, hauskaa ja palkitsevaa:

• Voit osallistua toimintaamme tai järjestämiimme tapahtumiin omien voimiesi mukaan, esimerkiksi kertapanoksella
  • Näet työsi tulokset ja nautit yhdessä tekemisestä
  • Saat uusia ystäviä, koulutusta ja kokemuksia
  • Saat sinulle sopivia tehtäviä - toiveesi ja mahdollisuuksiesi mukaan - pieniä tai isoja. Erikoiset taidot eivät suinkaan ole välttämättömät - halu auttaa ja toimia yhteisten asioiden hyväksi riittävät.

Mikäli kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä hallitukseemme.

Voit ilmoittautua vapaaehtoiseksi tapahtumiimme tai toimintaamme oheisella lomakkeella.