Perhekahvila

MLL Myllypuron perhekahvila toimii Myllypurossa Myllykylän kylätalolla tiistaisin 15.8.2017 alkaen klo 9.30-11.30, tervetuloa!

 

Perhekahvilaan tarvitaan uusia aktiivisia vetäjiä!

 

Jos olisit kiinnostunut toimimaan vetäjänä, otathan rohkeasti yhteyttä joko perhekahvilavastaavaan tai hallituksen jäseniin. Yhdessä voimme sopia, millaisella panostuksella haluaisit ja voisit osallistua.

 

Voit kysellä lisää perhekahvilan toiminnasta ja ohjelmasta osoitteesta perhekahvila(at)mllmyllypuro.com tai hallitus(at)mllmyllypuro.com.

 

 

MLL:n perhekahvilassa

  • arvostamme yhdessä tekemistä, suvaitsevaisuutta ja iloa
  • suunnittelemme ja toteutamme toimintaa ja tapahtumia yhdessä
  • otamme jokaisen kävijän lämpimästi vastaan

 

Perhekahvilassa vanhemmat ja lapset tapaavat ja vaihtavat kuulumisia. Perhekahvila onkin oiva paikka esim. tuoreille äitiyslomalaisille tai vastikään Myllypuroon muuttaneille tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme vuoden mittaan järjestämään perhekahvilassa ohjelmaa, esim. alustuksia, tuote-esittelyitä ja asiantuntijavierailuja - sen mukaan, mitä kävijät toivovat. Kerro siis käydessäsi, mitä ohjelmaa haluaisit järjestettävän!


Perhekahvilassa käyminen on maksutonta. Pientä maksua vastaan perhekahvilassa on tarjolla aamiaista. Perhekahvila toimii saaduilla tuotoilla, joten muistathan maksaa ostoksesi!

Perhekahvilassa ei ole palkattua henkilökuntaa, joten kahvinkeittoon ja jumppavälineiden esille laittamiseen tarvitaan vapaaehtoisia. Jokaisen kävijän toivotaan myös ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja ainakin huolehtivan omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää!

Perhekahvilavastaava tai/ja -ohjaaja on aina paikalla vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Voit kysellä lisää perhekahvilan toiminnasta ja ohjelmasta osoitteesta perhekahvila(at)mllmyllypuro.com.

 

Tavataan perhekahvilassa!