Perhekahvila

Kevätkaudella 2019 MLL Myllypuron perhekahvila toimii Myllykylän kylätalolla perjantaisin klo 9.30-12.00, tervetuloa!

21.5.2019

Perhekahvilaan tarvitaan uusia vapaaehtoisia vetäjiä!

Jos olet kiinnostunut toimimaan vetäjänä, otathan rohkeasti yhteyttä perhekahvilan vetäjiin tai sähköpostilla myllypuron.yhdistys(at)mll.fi.  Perhekahvilan vetäjänä toimimiseen kuuluu mm. tilavarusten teko, avainten hallinta, tilojen avaaminen ja sulkeminen, kaupassa käynti ja tilojen siistiminen. Vetäjänä et siis tarvitse aiempaa kokemusta, innostus ja sitoutuminen muutamaan päivään kuukauessa riittää! Yhdessä voimme sopia, millaisella panostuksella haluaisit ja voisit osallistua.

MLL:n perhekahvilassa

• arvostamme yhdessä tekemistä, suvaitsevaisuutta ja iloa
  • suunnittelemme ja toteutamme toimintaa ja tapahtumia yhdessä
  • otamme jokaisen kävijän lämpimästi vastaan

Perhekahvilassa vanhemmat ja lapset tapaavat ja vaihtavat kuulumisia. Perhekahvila onkin oiva paikka esim. tuoreille äitiyslomalaisille tai vastikään Myllypuroon muuttaneille tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme vuoden mittaan järjestämään perhekahvilassa ohjelmaa, esim. alustuksia, tuote-esittelyitä ja asiantuntijavierailuja - sen mukaan, mitä kävijät toivovat. Kerro siis käydessäsi, minkälaista ohjelmaa haluaisit järjestettävän!

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta. Pientä maksua vastaan (keväällä 2019 2 €/perhe) perhekahvilassa on tarjolla aamiaista. Perhekahvila toimii saaduilla tuotoilla, joten muistathan maksaa ostoksesi!

Perhekahvilassa ei ole palkattua henkilökuntaa, joten kahvinkeittoon ja jumppavälineiden esille laittamiseen tarvitaan vapaaehtoisia. Jokaisen kävijän toivotaan myös ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja ainakin huolehtivan omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää!

Perhekahvilavastaava tai/ja -ohjaaja on aina paikalla vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Voit kysellä lisää perhekahvilan toiminnasta ja ohjelmasta osoitteesta myllypuron.yhdistys(at)mll.fi

Tavataan perhekahvilassa!