Perhekahvila

Syyskaudella 2019 iltaperhekahvila maanantaisin ja aamuperhekahvila tiistaisin

4.10.2019

Syksyllä 2019 järjestämme Myllypuron alueella kaksi perhekahvilaa:

Iltaperhekahvila maanantaisin klo 17-19, Leikkipuisto Myllynsiipi

Aamuperhekahvila tiistaisin klo 09:30-11:30, Myllykylän kylätalo

Perhekahvila on avoin ja maksuton kaikille lapsiperheille.

Perhekahvilaan voi tulla vaihtamaan kuulumisia ja tutustumaan muihin alueen vanhempiin ja lapsiin. Lapsilla on perhekahvilassa seuraa ja tekemistä. Tarjolla on kahvia ja pientä purtavaa hintaan 2 € / perhe, varaathan mukaan käteistä.

Seuraathan meitä myös Facebookista, josta saat ajankohtaisimmat tiedot perhekahviloista!

MLL Myllypuron perhekahvila

Perhekahvilaan tarvitaan uusia vapaaehtoisia vetäjiä!

Jos olet kiinnostunut toimimaan vetäjänä, otathan rohkeasti yhteyttä perhekahvilan vetäjiin tai sähköpostilla myllypuron.yhdistys(at)mll.fi.  Perhekahvilan vetäjänä toimimiseen kuuluu mm. tilavarusten teko, avainten hallinta, tilojen avaaminen ja sulkeminen, kaupassa käynti ja tilojen siistiminen. Vetäjänä et siis tarvitse aiempaa kokemusta, innostus ja sitoutuminen muutamaan päivään kuukauessa riittää! Yhdessä voimme sopia, millaisella panostuksella haluaisit ja voisit osallistua.

MLL:n perhekahvilassa

• arvostamme yhdessä tekemistä, suvaitsevaisuutta ja iloa
  • suunnittelemme ja toteutamme toimintaa ja tapahtumia yhdessä
  • otamme jokaisen kävijän lämpimästi vastaan

Perhekahvilassa vanhemmat ja lapset tapaavat ja vaihtavat kuulumisia. Perhekahvila onkin oiva paikka esim. tuoreille äitiyslomalaisille tai vastikään Myllypuroon muuttaneille tutustua samassa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin. Vapaan oleskelun lisäksi pyrimme vuoden mittaan järjestämään perhekahvilassa ohjelmaa, esim. alustuksia, tuote-esittelyitä ja asiantuntijavierailuja - sen mukaan, mitä kävijät toivovat. Kerro siis käydessäsi, minkälaista ohjelmaa haluaisit järjestettävän!

Perhekahvilassa käyminen on maksutonta. Pientä maksua vastaan (2 €/perhe) perhekahvilassa on tarjolla aamiaista. Perhekahvila toimii saaduilla tuotoilla, joten muistathan maksaa ostoksesi!

Perhekahvilassa ei ole palkattua henkilökuntaa, joten kahvinkeittoon ja jumppavälineiden esille laittamiseen tarvitaan vapaaehtoisia. Jokaisen kävijän toivotaan myös ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen ja ainakin huolehtivan omien jälkiensä siivoamisesta. Näin kaikilla on perhekahvilassamme viihtyisää!

Perhekahvilavastaava tai/ja -ohjaaja on aina paikalla vastaamassa mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Voit kysellä lisää perhekahvilan toiminnasta ja ohjelmasta osoitteesta myllypuron.yhdistys(at)mll.fi

Tavataan perhekahvilassa!